به منظور کنترل همزمانی ویرایشهای پیشنویس در هنگامی که یک پیش نویس توسط یک کاربر باز شده باشد، کاربر یا کاربران دیگری که به آن پیش نویس دسترسی دارند امکان ویرایش و ایجاد تغییری بر روی پیش نویس را نخواهند داشت.
این امکان کمک میکند که پیش نویس ها به صورت همزمان و بدون اطلاع توسط کاربرهای مختلف ویرایش نشود.
در صورت باز بودن پیش نویس توسط یک کاربر، اگر کاربر دیگری پیش نویس را باز نماید، سیستم به او هشدار میدهد و امکان ذخیره همزمان تغییرات برای کاربر دوم غیر فعال میشود.
