جایگزین اتوماسیون گوگل در ایران
زمان تقریبی مطالعه: ۵ دقیقه
در دنیای کسب و کار، شرکتهای نو و کهنه کار همواره سعی در خلق تازهترین و بهترین ایدهها و ارائه آنها به آسانترین و قابل فهمترین وجه ممکن داشتهاند. در همین راستا تلاش بر تصحیح و بهبود فرایندها در سازمان و در نهایت تبدیل ایدهها به مفاهیم و برنامههای اصیل بصورت گروهی (نه بصورت فردی) یکی از اهداف کسب و کارهای امروزی است.
امروزه بکارگیری ابزارهای همکاری و تیمی در سازمانها یک روند جهانی و رو به رشد دارد. با استفاده از این ابزارها و پس از طی فرآیندهای مشخص، همه اعضای سازمان از سود حاصل از آن ایده یا مفهوم سهم برده و رضایتمند میشوند. با درنظر گرفتن این سیستمها یک گروه با اندازه کوچک، متوسط و یا بزرگ میتواند با بهترین شرکتهای جهانی رقابت کند.
همکاری سازمانی و راهحل گوگل
در اوایل ورود تکنولوژی به زندگی انسانها، کارها بسوی فردی شدن پیش رفتند. یک صفحه نمایش، یک کاربر! کاربر باید بصورت فردی با سیستم تعامل ایجاد میکرد. باتوجه به فناوریهای موجود در آن دوران، همکاری بین اعضا در سطح بسیار پایینی قرار داشت.
شرکت گوگل، در یک دهه گذشته جهت رفع این مسئله، اقدام به ارائه سیستمهایی با عناوین ابزار بهرهوری و همکاری سازمانی نموده است. این ابزارها ابتدا با نام «نرمافزارهای کاربردی گوگل برای دامنه شما» (Google Apps for Your Domain) بکار رفت و پس از آن با عنوان «نرمافزارهای کاربردی گوگل برای کار» (Google Apps For Work) نامیده شد.
در ۲۹ سپتامبر ۲۰۱۶ با ایجاد تغییرات و هوشمندسازی بیشتر، این ابزارها در یک پکیج جامع با نام G Suite نامگذاری مجدد و ارائه گردید. جیسوئیت گامی فراتر در همکاری و تشکیل جوامع کاری کارآمد است.
محصول G Suite، اتوماسیون گوگل
محصول G Suite یک مجموعه پویا از نرمافزارهای کاربردی هوشمند از جمله جیمیل، داکس، درایو، تقویم و انواع فرمهای گوگل میباشد. این مجموعه با آسانتر کردن دسترسی به این نرمافزارها، نه تنها ارتباطات کاری افراد را سادهتر کرده است، بلکه آنها را قادر ساخته با شیوههایی نوین، کارایی و همکاری را تجربه کرده و مسئولیتهای محول شده را بصورت گروهی با کیفیت بالاتر به ثمر برسانند.
گوگل همچنین اهداف و کاربرد این نرمافزارها را بگونهای دگرگون کرده تا تمرکز بیشتری بر روی سرعت، چابکی و تاثیرگذاری وجود داشته باشد. تغییرات ابزارهای گوگل در راستای انجام هوشمندانهتر فرایندها در سازمان پیش رفته است. این عوامل سبب میشود تا کسب و کارهایی با اندازههای نه چندان بزرگ، بتوانند با رقبای قدرتمند خود زورآزمایی کنند.
با این ابزار، گوگل به خودکارسازی فرایندها در سازمان پرداخته و تا جایی روی آن سرمایهگذاری و تبلیغ کرده که در کنار منبع درآمد موتور جستجوی خود، منبع درآمد اصلی دیگری نیز از این طریق ایجاد کرده است!
رقابت گوگل در حوزه اتوماسیون با محصول G Suite
برای اینکه در بعد جهانی از «اتوماسیون و خودکارسازی» ذهنیتی واضحتر داشته باشیم، بهتر است به شرکتهای مشهور دیگر نیز که اقدام به رفع مشکل عدم وجود اتوماسیون در سازمانها داشتهاند، نیمنگاهی داشته باشیم.
شرکت سیتریکس سیستم اتوماسیون «Podio» را جهت تسریع روند کارها و هوشمندسازی آن ارائه کرده است. شرکت «Basecamp» نیز ابزاری با نام خود ارائه و بیان داشته هنگام رشد کسب و کار؛ گستردهتر شدن کارها سبب افزایش حجم ایمیلها، وظایف محول شده به اعضا، حجم بالای اسناد، انتظارات و اطلاعات شده و این امر برای سازمان و کارکنان آن مشکل آفرین خواهد شد. به همین دلیل برای جلوگیری از سردرگمی، وجود یک سیستم جامع اتوماسیون ضروریست تا با نظم گرفتن روند کار در سازمان، کارها بصورت بهینهتر و سریعتر انجام شده و نتایج رضایت بخش باشند.
جایگزین سیستم اتوماسیون گوگل (G Suite) در ایران چیست؟
علاوه بر بعد جهانی این موضوع، باعث شادمانی است که کسب و کارهای داخل کشور نیز با این مفهوم آشنایی داشته و روزبروز شرکتهای نوپا با استفاده از خودکارسازی یا اتوماسیون خود را رشد داده و پابهپای سازمانهای مشابه بینالمللی حرکت میکنند.
بهترین سیستمها و نرمافزارها چه در بحث اتوماسیون و چه زندگی خارج از سازمان و زندگی روزمره، آنهایی هستند که بهترین و مناسب ترین پاسخ را در کمترین زمان ارائه دهند. لازمه داشتن این سیستم افزودن و ذخیرهسازی حجم زیادی از اطلاعات، به مرور به پایگاه داده است. این اطلاعات در نمونههای مطرح شده در بحث بعد جهانیِ خودکارسازی، در پایگاههای داده خارج از دسترسی شرکتهای داخل کشور نگهداری میشوند. سیستمهای اتوماسیون اداری و مدیریت فرایندها بهترین جایگزین در ایران برای خودکارسازی فرایندهای سازمان است.
جریان کارتان را ساختارمند و هوشمند کنید
طبق گفتهای معروف، «دانش قدرت است!». در نتیجه با بهرهگیری از نرمافزار اتوماسیون ایرانی، (علیالخصوص اگر از رایانش ابری استفاده شود)، صرفهجویی در هزینه، افزایش امنیت اطلاعات شرکت، چابکی و انعطافپذیری بیشتر را در کسبو کار خود شاهد خواهید بود.
به این ترتیب با استفاده از نرمافزاری جامع و بومیسازی شده به تسهیل همکاری، خلق ایده و نوآوری جمعی کمک کرده و از بهبود و سرعت بخشیدن به انجام فرآیندسازی در کسب و کار خود بهره بردهایم. درحین حال یک جامعه کاری کارآمدتر با رضایتمندی بالا را برای شرکت خود به ارمغان آوردهایم.
یکی از معروفترین سیستمهای داخلی مشابه G Suite گوگل، سیستم اتوماسیون اداری و فرایندهای فراگستر است. جهت اتخاذ یک تصمیم مفید برای سازمان خود پیشنهاد میکنیم ابتدا دمو این نرم افزار را مشاهده کنید.